KPN is een van de grootste internet en telecom aanbieders van Nederland. Het bedrijf biedt iedereen met een vaste telefoon aansluiting een aantal abonnementen om draadloos te internetten. Wie een internet abonnement afsluit bij KPN is verzekerd van Draadloos Internet via Wi-Fi. KPN biedt namelijk al haar abonnee’s een modem aan waarbij standaard een router zit ingebouwd dat draadloos internet mogelijk maakt.

Draadloos internetten met KPN

KPN

Wil je internetten via KPN? Dan heb je deze keuze uit 3 pakketten. Voor 25 euro heb je het goedkoopste instap abonnement met een lage snelheid terwijl je voor 45 het duurste en dus snelste internet abonnement hebt. Zoals je al eerder las: alle internet abonnementen van KPN komen met een draadloos modem waarmee je met je laptop, iPad, tablet en smartphone via Wi-Fi draadloos kunt internetten.

Het dataverkeer op alle KPN abonnementen voor draadloos internet gaat op basis van een Fair Use Policy. Dit betekent dat je onbeperkt kunt internetten tot het moment dat je onevenredig veel bandbreedte gaat verbruiken in vergelijking met andere KPN internet klanten. Verder zitten er bij je KPN internet abonnement altijd 25 e-mail adressen verdeeld over 5 pop3 boxen. Handig als je voor je smartphone, tablet, laptop en desktop computer een apart e-mail adres wilt gebruiken.

Een draadloos internet abonnement van KPN komt verder met een aantal opties. Zo is het voor 10 euro per maand mogelijk om een abonnement te nemen op de streaming muziek service dienst van Spotify. Met Spotify muziek luisteren betekent overal ter wereld op je smartphone of laptop naar veel muziek uit de hitlijsten luisteren. Ook op je computer of laptop kun je Spotify gebruiken. Verder biedt KPN een e-mail spam filter bij haar abonnementen voor draadloos internet en ook ontbreekt een virusscanner niet op je KPN e-mail adressen.

Wil je meer informatie over draadloos internet via WiFi van KPN? Op de volgende pagina vind je alle informatie, inclusief prijzen en een scherpe aanbieding: KPN Draadloos internet kopen