Als je thuis draadloos internet wilt aansluiten zul je natuurlijk eerst een provider moeten vinden die goedkoop draadloos internet aanbiedt. Op deze pagina lees je welke providers goedkoop draadloos internet aanbieden in het antwoord op de volgende vraag

Welke provider biedt het goedkoopste draadloos internet?
goedkoopste draadloos internet provider

Genoeg aanbiedingen...

Goedkoop draadloos internet, of liever het goedkoopste draadloos internet, wie wil dat nou niet. In Nederland zijn een groot aantal providers actief die elkaar in sommige gevallen op prijs beconcurreren. Uiteraard wordt de eindgebruiker daar gelukkig van, deze kan ik namelijk thuis goedkoop draadloos internetten.

Welke internet provider

Voordat je een bepaalde provider opdracht geeft tot het aansluiten van een draadloze internet verbinding is het allereerst belangrijk om te kijken welke providers er in jouw woonplaats eigenlijk internet leveren. Er zijn in Nederland genoeg providers die alleen in bepaalde provincie’s of steden internet aanbieden. Dit is vooral van toepassing op providers die internet via de kabel leveren. ADSL aanbieders van draadloos internet kunnen bijna overal internet aansluiten.

Wat voor internet abonnement

De volgende vraag die je jezelf moet stellen voordat je tot aankoop van een draadloos internet abonnement overgaat is de vraag wat voor abonnement je graag wilt. De verschillen tussen de soorten abonnementen zit hem vooral in de snelheid. Wil je veel muziek downloaden? Dan is een internet abonnement met een snelheid van tenminste 20mbit geen overbodige luxe. Ga je liever alleen op facebook of hyves en wil je een beetje surfen? Dan is een trager abonnement prima. Over het algemeen geldt, hoe sneller je internet verbinding hoe hoger de maandelijkse abonnementskosten van je internet abonnement.

Wat voor termijn

Een derde aspect aan een goedkoop draadloos internet abonnement is de vraag hoe lang je aan je abonnement wilt vastzitten. Teken je voor twee jaar een internet abonnement dan zijn de tarieven over het algemeen lager. In ieder geval profiteer je in die gevallen van een prima aanbieding voor de eerste maanden, vaak ook nog met een gratis kado erbij. Wil je snel van je abonnement af kunnen? Dan zijn de acties wat minder goed, is de prijs wat hoger en krijg je meestel geen kado bij je internet abonnement.

De goedkoopste draadloze internet provider

goedkoop draadloos internet van t-mobileMomenteel wordt het goedkoopste draadloze internet abonnement aangeboden door T-Mobile. Bij een tweejarig abonnement op een relatief snel internet abonnement van deze provider betaal je het eerste jaar slechts 9,50 per maand, het tweede jaar betaal je voor je draadloze internet 24 euro per maand. Ook het goedkoop internet pakket is een goeie aanbieding. Je betaalt 12,50 per maand en je kunt dit abonnement per jaar opzeggen. Het internet van dit pakket is alleen wel een stuk trager dan de eerdere aanbieding van T-Mobile.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn een aantal zaken van belang voordat je overgaat tot de aanvraag van draadloos internet. Als je eenmaal weet wat je wilt is het een kwestie van goed vergelijken, zodra er bij jouw in de buurt een goede aanbieding voorbij komt kun je dan je slag slaan!