hoe kan ik draadloos internet gebruiken op vakantieVakantie heb je natuurlijk allereerst om lekker te ontspannen. Even weg van huis, de dagelijkse sleur en de beslommeringen op je werk. Toch begint het na een paar dagen wat te kriebelen en dan is het natuurlijk fijn als je vanuit je caravan of tent even draadloos kunt internetten om je e-mail te checken.

Om je goed voorbereid op vakantie te laten gaan vandaag op draadloos-internetten.com antwoord op de vraag:

Hoe regel ik draadloos internet op vakantie?

Je kunt op vakantie natuurlijk een simkaart kopen, of meenemen, om via mobiel internet je mail te checken. Gelukkig is er ook een website die je, voordat je je vakantie boekt, precies laat weten waar je in Nederland campings vindt die hun gasten via WiFi draadloos internet aanbieden. Deze website vind je via deze link. De website bestaat al geruime tijd en heeft veel aandacht gehad in de landelijke media.

Op de betreffende site, wificampings.nl, vind je alle campings in Nederland die hun gasten gratis, of tegen een kleine vergoeding, draadloos internet aanbieden. Daarnaast heeft de website ook ruim 500 buitenlandse campings gerubiceerd die hun gasten ook via wifi hun e-mail, profielen en banksaldo’s laten controleren. Wil je dus op vakantie ook draadloos internetten? Kijk dan op wificampings.nl om daar precies te weten te komen waar je tijdens je vakantie op de camping draadloos internet tot je beschikking hebt.