Draadloos internetten via wifi hotspot op ezel

In Israel vind je met wifi hotspots uitgeruste ezels…

Tussen alle serieuze handleidingen en tips en trucs over draadloos internet vind je op draadloos-internetten.com ook leuk nieuws over draadloos internet. Het historische themapark Kfar Kedem in Israel heeft namelijk een nogal bijzondere manier gevonden om haar gasten draadloos internet via wifi te kunnen aanbieden. Het management van park besloot namelijk haar ezels uit te rusten met wifi hotspots.

Het park heeft 30 ezels die onderdeel uitmaken van verschillende historische thema’s. Een vijftal van deze aanwezige ezels heeft op de rug een wifi zender gekregen waarmee gasten van het park online kunnen gaan op hun meegebrachte smartphone of laptop. Het park zelf verwacht dat mensen door het draadloos internet sneller foto’s en status-updates op social media kunnen plaatsen over dingen die ze zien of meemaken in het park. Dit zou dan weer goed zijn voor het aantal nieuwe bezoekers aan het themapark.

De laatste jaren doen bedrijven steeds meer moeite om mensen gratis draadloos internet aan te bieden. Toch is deze manier van draadloos internet aanbieden nog niet eerder voorbijgekomen. Slim of juist dierenmishandeling, wat vind jij?