Draadloos internetten is helemaal van deze tijd. Op je iPad, laptop of mobiele telefoon vanaf de bank, uit de trein of in de supermarkt surfen over het internet, filmpjes kijken op Youtube en Twitteren over je dagelijkse belevenissen. Draadloos internet is niet meer weg te denken uit deze tijd waarin databundels bij je telecom provider alleen maar duurder worden en je smarthpone steeds meer data verbruikt.

Helaas is draadloos internetten niet vrij van lastige instellingen, beveiligingsvraagstukken, problemen tijdens het gebruik en natuurlijk de lastige terminologie. Vandaar deze nieuwe website over draadloos internetten waar je alles leest over vragen en antwoorden over het gebruik van draadloos internet.

Heb jij zelf nu problemen met draadloos internet? Een modem die niet werkt, een draadloze verbinding die niet werkt onder Windows 7 maar wel op je iPad, een ontzettend traag draadloos netwerk of gewoon een buurman die jouw onbeveiligde verbinding gebruikt? Stuur me dan een mailtje op martijn@draadloos-internetten.com zodat ik je vraag hopelijk kan beantwoorden.

Alle antwoorden en vragen op deze site worden gegeven met de uitdrukkelijke waarschuwing dat gebruik van de informatie voor risico van de bezoeker van deze website is.