draadloos internet ziggo

Ziggo

Heb je draadloos internet van Ziggo? Dan vind je op de website van die provider een aantal ontzettend handige handleidingen over het instellen van je draadloze internet met Ziggo. Op deze pagina een overzichtje van de installatie-gidsen die je terug kunt vinden op de website van Ziggo.

De pagina’s waarop je kunt lezen hoe je draadloos internet van Ziggo moet installeren start uiteraard met een korte samenvatting over de voordelen van draadloos internetten. Belangrijkste reden om draadloos te internetten vindt de klantenservice van Ziggo ‘het flexibel gebruik van internet in en om uw huis’. Daar kunnen wij van draadloos-internetten.com ons uiteraard in vinden.

Om met Ziggo draadloos te kunnen internetten heb je een aantal dingen nodig. Allereerst moet je een Wi-Fi modem van de provider hebben. Samen met een eventuele router en een dongle, voor een laptop of computer, is het installeren van Ziggo draadloos internet een klusje dat zelfs voor een leek vrij eenvoudig is. Ziggo biedt voor Windows XP, Windows 7, Mac osX en Windows Vista erg handige installatiegidsen aan.

Wil je weten hoe je draadloos internet van Ziggo moet installeren voor Windows 7 dan vind je hier alle informatie over de installatie. Ook voor Vista, XP en Mac vind je de stappenplannen om draadloos internet te installeren via de links.

Heb je zelf tips en trucs om draadloos internet van Ziggo te installeren? Dan mag je uiteraard reageren onder dit bericht. Je mag me natuurlijk ook altijd een e-mail sturen met daarin je tips en trucs!